oorkaarsen voor kinderen
Naturhelix kinder oorkaars Rainbow 10 stuks
0 Review | Geef uw mening
Oorkaarsen Kamille voor kinderen in regenboog mix.

Artikelnummer

KI10-RAI

€ 24,40
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Kinder oorkaarsen kamille

Oorkaarsen voor kinderen worden speciaal gevormd voor een ideale behandeling van kinderen. De oorkaarsen zijn verkrijgbaar in drie verschillende geuren (eucalyptus, kamille en propolis). Deze kaarsen hebben een kortere brandtijd en hun kleiner formaat past beter bij de oren van de kinderen.

We raden echter aan om de oorkaarsbehandeling te doen, wanneer de kinderen stil kunnen blijven liggen. Ook vertel je hen best om de kaarsen niet te willen aanraken tijdens de behandeling. Niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 4 jaar.

Ingrediënten oorkaars:
katoen, bijenwas, minerale was (farmaceutische kwaliteit), natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën

Gaasfilter: 
aan de onderkant van de Naturhelix oorkaars bevindt zich een meerlagige gaasfilter. Deze filter maakt de behandeling aangenamer en biedt zo een comfortabele en zachte sensatie in het oor. Tegelijkertijd beschermt de gaasfilter het oor en de huid van de ontvanger.

Beschermschijf:
elke verpakking van de Naturhelix oorkaarsen bevat een beschermende schijf. Deze moet onder de gemarkeerde lijn over de kaars geplaatst worden ter berscherming  tegen vallende as en overmatige warmte die gegenereerd wordt op de huid van de te behandelen persoon en behandelaar.

Lees aandachtig de bijgevoegde instructies voordat u de behandeling uitvoert! Om brand te vermijden, houdt u aan de algemene brandveiligheidsvoorschriften. Gebruik de oorkaarsen nooit alleen op uzelf! De markeerlijn op de oorkaars geeft het veilige brandniveau aan. Zorg ervoor dat de behandeling in een tochtvrije ruimte plaatsvindt.

Bijzondere voorzichtigheid:
Bij personen met een trommelvliesbuisje, oordrainage, gehoorimplantaten, geperforeerd trommelvlies, oorontsteking en epilepsie: raadpleeg eerst uw behandelende arts! Eventueel kan in sommige van deze gevallen de kaars achter de oorlel geplaatst worden.

Belangrijke informatie:
een oorkaarsenbehandeling is een aanvullende therapie en kan geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg uw arts of therapeut. Het gebruik van kaarsen is op eigen verantwoordelijkheid en risico. Volg dus aandachtig de aanwijzingen voor een veilige behandeling!

Bewaren: uit zonlicht en hitte, op een droge plaats.

Inhoud: 5 x 2 oorkaarsen voor kinderen in rainbow kleuren + 1 verrassingspakje

Sorteren op:

Geef uw mening

Geen beoordeling gevonden