Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Welkom , login of registreer
Header

Bedrijfsinfo Kalijn

Kalijn is een groot- en kleinhandel in hoogwaardige natuurlijke producten, spirituele producten en massagebenodigdheden. Ons fysiek winkeltje is gelegen te Mol, in België.

Kalijn is opgericht in 2006 met als zaakvoerder Guido Van Olmen en zijn vrouw Marleen Dierckx. Aanvankelijk zijn we gestart met enkel de verkoop van natuurproducten.

De betekenis van de naam “Kalijn” is “Rein en Zuiver”. Dat is waar een aantal van hun producten voor staan, het reinigen en zuiveren van het lichaam. Zuivering, ontgifting en ontzuring van het lichaam: dé leidraad voor een langere schoonheid en een goede gezondheid.

Maar na verloop van tijd, kwam er de vraag of we ook konden uitkijken naar massage artikelen. Sinds november 2014 is het bedrijf veranderd in een vennootschap en wordt het nu geleid door Marleen Dierckx en haar oudste zoon Kristof Van Olmen. Je kan nu bij Kalijn terecht voor natuurproducten waaronder badzout, kruidenthee, honingproducten, enz...

Voor de massages beschikken we over een groot gamma artikelen zoals wegwerpslopen, gezichtskussens, yoga artikelen, massagekruk en stoel, massagetafels, enz...