Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Appelazijn 1L
Appelazijn 1L
0 Reviews | Review toevoegen

Ongefilterde appelazijn van Kalijn zonder sulfieten en conserveermiddelen. Onze appelazijn is een 100% zuiver en natuurlijk.

Artikelnummer

KAL510 

€ 6,90
Prijs per stuk

 

Variatie: Appelazijn 1L
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Appelazijn zonder sulfiet

Appelazijn van Kalijn is ongefilterd en bevat geen sulfieten en conserveermiddelen. Onze appelazijn is een 100% zuiver en natuurlijk. Appelazijn bewaar je best in een koele, donkere plaats.

In de fles ontstaat onderaan pulp. Dit is normaal. Zo verzekeren wij u van een topkwaliteit. U kan de fles eerst goed schudden voor gebruik. De pulp lost dan weer gedeeltelijk op. Indien er niet veel meer in de fles zit kan u eventueel een klein zeefje gebruiken om de pulp te verwijderen.

Omwille van de nieuwe Europese wetgeving in verband met voedings- en gezondheidsclaims hebben we onze informatie over dit product beperkt. Voor meer informatie over de werkzaamheden ervan, kan men zich steeds informeren via onafhankelijke websites of vakliteratuur.

Inhoud petfles 1 liter

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten