warmte kussen nek hoes moorkussen vario
warmte kussen nek hoes moorkussen vario
Moorkussen Vario
0 Review | Geef uw mening
Een moor warmtekussen Vario is ideaal voor pijn in nek en schouders.

Artikelnummer

MO1505

€ 23,50
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Warmtekussen nek

Duurzaam warmtekussen gevuld met natuurlijke moor. Heilmoor wordt verkregen door het malen, filteren, ontkiemen en het onttrekken van vocht aan specifieke modder. Dit warmtekussen, gevuld met 100% natuurlijk veen kan zowel gekoeld als verwarmd worden gebruikt. Het kussentje draagt ​​de temperatuur over een langere periode over op het lichaam en is daardoor bijzonder gemakkelijk in het gebruik.

Het Vario moorkussen is ideaal voor pijn in nek en schouders. Het kan ook voor andere toepassingsgebieden worden gebruikt. Overtuig uzelf van de ontstekingsremmende en pijnremmende werking van turfbad bij koude- of warmtetherapie.
Dit kussentje is ideaal voor gebruik thuis en op reis. 

Afmeting Vario moorkussen - 41 x 11 cm
Meer info over de werking vindt je terug in dit
PDF bestand
Bekijk onze moor warmtekussens

Nota: wanneer je een moorkussen opwarmt in een microgolfoven of bain marie, zorg er dan voor dat het kussen niet tegen de rand van het toestel komt. De plastic van het moorkussen kan smelten waardoor de inhoud ervan zal uitdrogen.

Kalijn is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door opwarming in de magnetron en daaruit voortvloeiende schade. Deze worden niet vergoed!

Sorteren op:

Geef uw mening

Geen beoordeling gevonden