Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Lavendel oorkaarsen 10 stuks

Lavendel: werkt kalmerend, verbetert de algemene gezondheid

Artikelnummer

OK10-LAV 

€ 23,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De Naturhelix oorkaarsen kunnen de belangrijkste meridiaanpunten stimuleren (kanalen van vitale energie, gebruikt door de Chinese geneeskunde). Deze stimulatie kan, dankzij de lichte warmte, het vacuüm effect en de dampen van essentiële oliën, energieblokkades verwijderen, fysieke symptomen verlichten en helpen bij het balanceren van de energiestromen. Tegelijkertijd harmoniseert een oorkaarsbehandeling de energie van het lichaam.

Ingrediënten:
katoen, bijenwas, minerale was, natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën


Veiligheidsrichtlijnen:
Lees de bijgevoegde instructies in het pakket zorgvuldig voordat u de behandeling uitvoert. Om brand te vermijden, houdt u aan de algemene brandveiligheidsvoorschriften. Gebruik onze kaarsen nooit alleen op uzelf! De markeerlijn op de oorkaars geeft het veilige brandniveau aan. Zorg ervoor dat de behandeling in een tochtvrije ruimte plaatsvindt.

Gaasfilter:
aan de onderkant van de Naturhelix kaars bevindt zich een meerlagige gaasfilter. Deze filter zorgt voor een aangenamer contactgevoel tussen huid en kaars. Tegelijkertijd beschermt het volledig de huid van de patiënt tegen het gesmolten materiaal in de kaars.

Beschermschijf:
elke verpakking van bevat een beschermende schijf. Deze moet onder de gemarkeerde lijn op de kaars geplaatst worden ter berscherming  tegen vallende as en overmatige warmte die gegenereerd wordt op de huid van de te behandelen persoon en behandelaar.
 

Bewaren:
op een droge plaats, uit zonlicht en hitte.

Verpakking:
doos met 10 lichaamskaarsen lavendel + 1 beschermschijf

Laatst bekeken producten