Lenormand set voor beginners
Lenormand set voor beginners
0 Review | Geef uw mening
Kaartleggen voor iedereen set - De methode in het boek, leidt jou naar het antwoord van je vraag. 36 Lenormand kaarten, waarzegbord en boek.

Artikelnummer

ESO285

€ 29,90
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Lenormand kaarten set

De waarzegkaarten van Lenormand worden weergegeven met hun eenvoudige symbolen. Ze geven inzicht in jezelf en opheldering over je verleden, heden en toekomst.

De kracht van dit boek schuilt in de eenvoud van de methode die door auteur Erna Droesbeke wordt aangereikt om zelf met de Lenormandkaarten aan de slag te gaan. Er is geen enkele voorkennis van het kaartleggen vereist. Met behulp van de kaarten, het Waarzegbord en de duidingen in het boek kan je je eigen lot en toekomstige gebeurtenissen leren ontrafelen.

Zo kan je de Lenormandkaarten raadplegen om één of meer thema’s uit je leven te lichten. Denk maar aan vragen over relatie, carrière, gezondheid, enz...

De methode in het boek, leidt je naar het antwoord op de door jou gestelde vraag. Zo zie je in een mum van tijd je actuele levensvragen beantwoord. Wat je uiteindelijk op die manier te weten komt, is jezelf.

36 kaarten met papieren waarzegbord en handboek
Nederlandstalige versie

Sorteren op:

Geef uw mening

Geen beoordeling gevonden

Auteur
Erna Droesbeke
Inhoud
Handboek 240 pagina's + 36 kaarten + waarzegbord
Beschikbare taal
Nederlandstalige versie