Kaartcombinaties van de symbolen
Kaartcombinaties van de symbolen
0 Review | Geef uw mening
De kaartencombinaties van de Symbolen van de Aartsengelen

Artikelnummer

MK2204

€ 15,00
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Kaartencombinaties Symbolen van de Aartsengelen

De Kaartencombinaties van de Symbolen van de Aartsengelen is een aanvulling op het eerste boekje De Symbolen van de Aartsengelen waarin de betekenis van de positie van de kaarten bij het toepassen van de ‘Grote Legging’ uitvoerig zal worden besproken.

Deze wordt op dezelfde wijze gedaan als met de aloude Lenormandkaarten waarbij alle 36 prachtig vormgegeven symbolen op tafel komen te liggen. Tevens zal de nieuwe rechtop-omgekeerd methode worden uitgelegd wat nieuwe invalshoeken oplevert, welke ook extra boodschappen geeft als je kiest voor een legging met één of drie kaarten.

Dit boek is geschikt voor kaartleggers die meer informatie willen halen uit verschillende soorten leggingen om een voorspelling te doen, maar biedt ook een overzicht van wat jij of degene waarvoor je een legging uitvoert het beste kunt doen of laten om moeilijkheden tijdens een levensles succesvol te overwinnen.

Soms is het onduidelijk waarom jij of de ander steeds blijft aanlopen tegen hindernissen om gelukkig te kunnen zijn waarvoor je de kaarten en betreffende Aartsengelen om passende hulp kunt vragen.

De symbolen zijn in staat om negatieve energieën om te vormen naar positiviteit en helpen om tot innerlijke harmonie te komen, waardoor de uiterlijke Wereld om je heen ook positief zal veranderen. Dit komt omdat het leven als buitenwereld en het uiterlijk als lichaam projecties zijn van de innerlijke energie. Hoe minder blokkades er aanwezig zijn tussen Hemel en Aarde des te leuker je leven wordt en gezonder je bent.


Boek met 173 pagina's
Auteur Maaike Kerstens

Sorteren op:

Geef uw mening

Geen beoordeling gevonden

ISBN
978-94-92755-00-1
Auteur
Maaike Kerstens
Kaft
Paperback