Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Producten
Gilded Reverie Lenormand - kaarten
Reviews | Review toevoegen

Lenormand orakelkaarten - Nederlandstalige versie

Artikelnummer

B16162 

€ 27,50
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

Vergulde visioenen LENORMAND - Gilded Reverie

De beroemde kunstenaar Ciro Marchetti heeft de traditionele Lenormand-kaarten omgetoverd met een vernieuwende schoonheid, versierd met vergulde randen en accenten. De levendige afbeeldingen in rijke kleuren maken de 36 kaarten Lenormand methode nu toegankelijker dan ooit. Een 52 pagina’s tellend boekje geeft verklaringen, inzichten en instructies.

Fans van Ciro's werk en diegenen die geïnteresseerd zijn in het werken met de Lenormand zullen niet teleurgesteld worden. Rijke, levendige kaarten met vergulde randen van goud geven deze Lenormand een verfrissende moderne uitstraling.De kaarten en het doosje zijn erg mooi uitgevoerd. Het doosje klapt open als een waardevol boek en sluit met een magneetsluiting. De kaarten zelf zullen je verbazen.

De Lenormand van Vergulde Visioenen is een voortzetting van een lange traditie van kaartlezen die begon eind 18e, begin 19e eeuw. Met de uitvoering van dit deck willen we zowel de traditie eer bewijzen als een nieuwe visie geven voor de toekomst.

De traditie is ontstaan door oude inzichten en nieuwe impulsen/inzichten met elkaar te combineren, en de ontwikkeling van het kaartlezen heeft niet stilgestaan. Ondanks de unieke stijl en de variaties in deze Lenormand, is het een deck dat zowel de ervaren Lenormand kaartlezers als beginners eenvoudig zullen kunnen gebruiken.

Inhoud : 36 kaarten
Nederlandstalig instructieboekje

Review toevoegen

Bedankt voor uw bericht. Na goedkeuring door "Kalijn" zal uw bericht zo snel mogelijk verschijnen op onze webshop.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews