Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Neusspoeler - blauw

Rhino Horn neuskannetje (neusdouche)

Artikelnummer

RH1303 

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Rhino horn neusspoeler

Verstopte neus? Verkouden? Luchtwegallergie? Voorhoofdsholteontsteking? Artsen bevelen verfrissende en aangename neushygiëne aan: Rhino Horn neusdouche.

Aangenaam en verfrissend… Iedereen weet dat tranen zout zijn. De slijmvliezen in de neus zijn dat ook. Daarom moet het water voor een neusspoeling zowel zout als lauw zijn. Dat maakt het makkelijk en verfrissend om een neusdouche te nemen, dat wil zeggen om de neus te spoelen. Je neemt zout zonder jodium of kruiden, lost dat op in lauwwarm water, giet het water in het ene neusgat en laat het er door het andere uitlopen en omgekeerd.

Aanbevolen door K.N.O artsen:
Een neusspoeling is een goede preventie en behandeling van een aantal aandoeningen van de neus en luchtwegen zoals verkoudheid, voorhoofdsholteontsteking en allergie.

Uitspraken van artsen:
Een neusspoeling met lauw zout water verwijdert eenvoudig en voorzichtig korstjes en viezigheid uit de neus. Het is makkelijk om te doen en het heeft geen schadelijke bijwerkingen.

Het is gebleken dat een neusspoeling erg effectief is in de preventie en behandeling van voorhoofdsholteontsteking en het levert ook een nuttige bijdrage in de behandeling van chronische voorhoofdsholte-ontsteking.

Mensen die hooikoorts hebben of allergisch zijn voor huisstof voelen zich vaak aanzienlijk beter als ze de neus gaan spoelen.

Laatst bekeken producten