Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Brandnetel oorkaarsen 10 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

Met de geur van brandnetel

Artikelnummer

OK10-BRA 

€ 23,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

Brandnetel oorkaars

Oorkaarsen zorgen op natuurlijke wijze voor een weldoende ontspanning. Bij het branden in de ingang van het gehoorkanaal creëert de oorkaars een zacht warmte- en vacuümeffect.

Aan de onderkant van de oorkaars, bevindt zich een meerlagige gaasfilter. Deze filter maakt de behandeling aangenamer en biedt zo een comfortabele en zachte sensatie in het oor.

Elke verpakking van Naturhelix bevat ook een beschermende schijf. Deze moet onder de gemarkeerde lijn over de kaars geplaatst worden. Gebruik de oorkaarsen nooit alleen op uzelf.

Ingrediënten oorkaars
katoen, bijenwas, minerale was (farmaceutische kwaliteit), natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën

Voorzichtigheid
Bij personen met een trommelvliesbuisje, oordrainage, gehoorimplantaten, geperforeerd trommelvlies, oorontsteking en epilepsie: raadpleeg eerst uw behandelende arts!

Disclaimer
Een oorkaarsenbehandeling is een aanvullende therapie en kan geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg uw arts of therapeut. Het gebruik van kaarsen is op eigen verantwoordelijkheid en risico.

Bewaren: uit zonlicht en hitte, op een droge plaats.
Inhoud: 10 oorkaarsen brandnetel + 1 beschermschijf

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten