Welkom , login of registreer
Natuurwinkel Kalijn in Mol
Product in korting
Salie lichaamskaars 10 stuks

salie lichaamskaars

€ 24,20   € 19,20
Volledig assortiment
oorkaarsen variatie Variatie oorkaarsen 10 stuks
oorkaarsen variatie Variatie oorkaarsen 10 stuks
Variatie oorkaarsen 10 stuks
0 Reviews | Geef uw mening
Oorkaarsen van het merk Naturhelix. Deze mix bestaat uit de geuren anijs, eucalyptus, kamille, lavendel en propolis.

Artikelnummer

OK10-VAR

ā‚¬Ā 24,20
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Oorkaarsen Variatie

Oorkaarsen van het merk Naturhelix. Deze mix bestaat uit de geuren anijs, eucalyptus, kamille, lavendel en propolis. Oorkaarsen zorgen op natuurlijke wijze voor een weldoende ontspanning. Bij het branden in de ingang van het gehoorkanaal creëert de oorkaars een zacht warmte- en vacuümeffect.

Ingrediënten oorkaars:
katoen, bijenwas, minerale was (farmaceutische kwaliteit), natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën

Gaasfilter: 
aan de onderkant van de Naturhelix oorkaars bevindt zich een meerlagige gaasfilter. Deze filter maakt de behandeling aangenamer en biedt zo een comfortabele en zachte sensatie in het oor. Tegelijkertijd beschermt de gaasfilter het oor en de huid van de ontvanger.

Beschermschijf:
elke verpakking van de Naturhelix oorkaarsen bevat een beschermende schijf. Deze moet onder de gemarkeerde lijn over de kaars geplaatst worden ter berscherming  tegen vallende as en overmatige warmte die gegenereerd wordt op de huid van de te behandelen persoon en behandelaar.

Lees aandachtig de bijgevoegde instructies voordat u de behandeling uitvoert! Om brand te vermijden, houdt u aan de algemene brandveiligheidsvoorschriften. Gebruik de oorkaarsen nooit alleen op uzelf! De markeerlijn op de oorkaars geeft het veilige brandniveau aan. Zorg ervoor dat de behandeling in een tochtvrije ruimte plaatsvindt.

Bijzondere voorzichtigheid:
Bij personen met een trommelvliesbuisje, oordrainage, gehoorimplantaten, geperforeerd trommelvlies, oorontsteking en epilepsie: raadpleeg eerst uw behandelende arts! Eventueel kan in sommige van deze gevallen de kaars achter de oorlel geplaatst worden.

Belangrijke informatie:
een oorkaarsenbehandeling is een aanvullende therapie en kan geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg uw arts of therapeut. Het gebruik van kaarsen is op eigen verantwoordelijkheid en risico. Volg dus aandachtig de aanwijzingen voor een veilige behandeling!

Bewaren: uit zonlicht en hitte, op een droge plaats.

Inhoud: 2 x 5 paar oorkaarsen + 1 beschermschijf

Sorteren op:

Geef uw mening

Geen beoordeling gevonden