Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
kinder oorkaarsen propolis
Kinder oorkaars Propolis 10 stuks

Kinder oorkaarsen met propolis

Artikelnummer

KI10-PRO 

€ 22,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Propolis

De oorkaarsen voor kinderen worden speciaal gevormd voor een ideale behandeling
van kinderen. Deze oorkaarsen zijn verkrijgbaar in drie verschillende geuren. Kamille, eucalyptus en propolis. Ze hebben een kortere brandtijd dan de gewone oorkaarsen.

Hun kleiner formaat past ook beter bij de oren van de kinderen. Wij stellen echter voor om alleen kinderen te behandelen wanneer ze de mogelijkheid hebben om stil te blijven liggen tijdens de behandeling. Niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Ingrediënten oorkaars:
katoen, bijenwas, minerale was (farmaceutische kwaliteit), natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën

Gaasfilter: 
aan de onderkant van de Naturhelix oorkaars bevindt zich een meerlagige gaasfilter. Deze filter maakt de behandeling aangenamer en biedt zo een comfortabele en zachte sensatie in het oor. Tegelijkertijd beschermt de gaasfilter het oor en de huid van de ontvanger.

Beschermschijf:
elke verpakking van de Naturhelix oorkaarsen bevat een beschermende schijf. Deze moet onder de gemarkeerde lijn over de kaars geplaatst worden ter berscherming  tegen vallende as en overmatige warmte die gegenereerd wordt op de huid van de te behandelen persoon en behandelaar.

Lees aandachtig de bijgevoegde instructies voordat u de behandeling uitvoert! Om brand te vermijden, houdt u aan de algemene brandveiligheidsvoorschriften. Gebruik de oorkaarsen nooit alleen op uzelf! De markeerlijn op de oorkaars geeft het veilige brandniveau aan. Zorg ervoor dat de behandeling in een tochtvrije ruimte plaatsvindt.

Bijzondere voorzichtigheid:
Bij personen met een trommelvliesbuisje, oordrainage, gehoorimplantaten, geperforeerd trommelvlies, oorontsteking en epilepsie: raadpleeg eerst uw behandelende arts! Eventueel kan in sommige van deze gevallen de kaars achter de oorlel geplaatst worden.

Belangrijke informatie:
een oorkaarsenbehandeling is een aanvullende therapie en kan geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg uw arts of therapeut. Het gebruik van kaarsen is op eigen verantwoordelijkheid en risico. Volg dus aandachtig de aanwijzingen voor een veilige behandeling!

Bewaren: uit zonlicht en hitte, op een droge plaats.

Inhoud: 5 x 2 oorkaarsen in geur propolis, voor kinderen 

Laatst bekeken producten
 
 
 
 
 
Vandaag 04 juni 2020
10% korting bij aankoop vanaf 15,00 €
Marleen en Kristof