Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
kinder oorkaarsen propolis
Kinder oorkaars Propolis 10 stuks
0 Reviews | Review toevoegen

Kinder oorkaarsen met propolis

Artikelnummer

KI10-PRO 

€ 23,00
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Propolis oorkaarsen

De oorkaarsen voor kinderen worden speciaal gevormd voor een ideale behandeling
van kinderen. Deze oorkaarsen zijn verkrijgbaar in drie verschillende geuren. Kamille, eucalyptus en propolis. Ze hebben een kortere brandtijd dan de gewone oorkaarsen.

Hun kleiner formaat past ook beter bij de oren van de kinderen. Wij stellen echter voor om alleen kinderen te behandelen wanneer ze de mogelijkheid hebben om stil te blijven liggen tijdens de behandeling. Niet aanbevolen bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Ingrediënten oorkaars:
katoen, bijenwas, minerale was (farmaceutische kwaliteit), natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën

Gaasfilter: 
aan de onderkant van de Naturhelix oorkaars bevindt zich een meerlagige gaasfilter. Deze filter maakt de behandeling aangenamer en biedt zo een comfortabele en zachte sensatie in het oor. Tegelijkertijd beschermt de gaasfilter het oor en de huid van de ontvanger.

Beschermschijf:
elke verpakking bevat een beschermende schijf. Deze moet onder de gemarkeerde lijn over de kaars geplaatst worden. Lees aandachtig de bijgevoegde instructies voordat u de behandeling uitvoert. Gebruik de oorkaarsen nooit alleen op uzelf.

Bijzondere voorzichtigheid:
Bij personen met een trommelvliesbuisje, oordrainage, gehoorimplantaten, geperforeerd trommelvlies, oorontsteking en epilepsie: raadpleeg eerst uw behandelende arts! Eventueel kan in sommige van deze gevallen de kaars achter de oorlel geplaatst worden.

Belangrijke informatie:
een oorkaarsenbehandeling is een aanvullende therapie en kan geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg uw arts of therapeut. Het gebruik van kaarsen is op eigen verantwoordelijkheid en risico. Volg dus aandachtig de aanwijzingen voor een veilige behandeling!

Bewaren: uit zonlicht en hitte, op een droge plaats.

Inhoud: 5 x 2 oorkaarsen in geur propolis, voor kinderen 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten