Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Lavendel olie
Lavendel olie 1 liter
0 Reviews | Review toevoegen

Lavendel massage olie werkt ontspannend bij stress en spanning. Tegelijkertijd bevordert lavendel een goede nachtrust.

Artikelnummer

TF2230 

€ 20,50
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Lavendel massageolie

Massage olie met lavendel ontspant en hydrateert. De olie bevat een hoog percentage aan intensief verzorgende plantenoliën en etherische lavendelolie. Deze massage olie zorgt voor een zachte en soepele huid. Lavendel olie wordt vaak gebruikt in massage en aromatherapie.

De fris, kruidige lavendel werkt ontspannend bij stress en spanning. Tegelijkertijd bevordert lavendel een goede nachtrust. De olie is goed smeerbaar. Daardoor neemt deze olie ook makkelijk op in de huid. De geur van lavendel in deze massageolie is niet overheersend. Ook wanneer je de massageolie een hele dag hebt gebruikt, ervaar je nog steeds deze geur als aangenaam.

Bij deze olie is er gebruikt gemaakt van een natuurlijke, essentiële olie van Lavendel. Daarin maakt deze olie het onderscheidt met andere massageoliën. Het geeft verlichting bij gespannen, overbelaste spieren en brengt je lichaam in volledige rust.

Inhoud 1 liter

Waarschuwing
In olie gedrenkte lakens, kunnen in de droogkast zelfontbranden als de olie niet volledig is uitgewassen. Daarom raden we aan om speciale wasmiddelen te gebruiken. Bij Kalijn kan je het blauw wasmiddel van Welltouch aankopen.
Bekijk hier.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten