Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
magnesium & vitamine b complex
Magnesium en Vitamine B

Magnesium Vitamine B Complex

Artikelnummer

EP1414 

€ 15,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Magnesium Vitamine B

Magnesium is een onmisbaar mineraal bij tal van lichamelijke functies. Ons lichaam is echter niet in staat om zelf magnesium aan te maken. Daarom is het belangrijk dat we dit mineraal uit vele voeding moeten halen. Denk maar aan sla, bananen, bruin brood enz...

Ben je geen fan van deze voedingsmiddelen, dan is er natuurlijk nog de Magnesium & Vitamine B Complex. Deze capsule bevat uiteraard magnesium, maar ook alle vitamine B die je lichaam nodig heeft.

Revicyl Constant is een unieke samenstelling van zorgvuldig, geselecteerde nutriënten. Deze zorgen ervoor dat u zich minder moe en vermoeid zal voelen. Deze formule helpt de tijdelijke stresssituaties onder controle te krijgen. Zo gaat u rustiger en met een meer ontspannen gevoel door het leven.

Neem 2 capsules per dag, bij voorkeur voor de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaar magnesium constant buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding worden gebruikt.

Laatst bekeken producten