Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Chakra Mineral kaarsen + edelsteentjes

Chakra lichaamskaarsen inclusief 7 chakra steentjes

Artikelnummer

NH-MCK-7 

€ 37,80
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

Chakra lichaamskaarsen

Chakra kaarsen kunnen met hun bio-energetisch effect helpen om het evenwicht van het energiesysteem op een natuurlijke, holistische manier te behouden en te herstellen.
Wordt de energiestroom verstoord kan dit leiden tot disharmonie op mentaal, spiritueel en fysiek vlak. Door de warmte, de geur van essentiële oliën en het vacuüm effect zijn deze lichaamskaarsen ideaal om de energie van de chakra's te harmoniseren en energieblokkades op te lossen. 

Chakra lichaamskaarsen van Naturhelix zijn hol en conisch, gemaakt van katoenlinnen en gedrenkt in een samenstelling van was. Ze worden zorgvuldig met de hand vervaardigd en geïmpregneerd met essentiële oliën.

Gaasfilter: aan de onderkant van de lichaamskaars bevindt zich een meerlagige gaasfilter. Deze filter zorgt voor een aangenamer contactgevoel tussen huid en kaars. Tegelijkertijd beschermt het volledig de huid van de patiënt tegen het gesmolten materiaal in de kaars.

Beschermschijf: elke verpakking van de Naturhelix Chakra kaarsen bevat een beschermende schijf. Deze moet onder de gemarkeerde lijn op de kaars geplaatst worden ter berscherming  tegen vallende as en overmatige warmte die gegenereerd wordt op de huid van de te behandelen persoon en de behandelaar.

Praktische informatie:

  • diameter: 14 mm / 23 mm (onderaan / bovenaan)
  • de kaarsen hebben een lengte van ongeveer 26 cm
  • ze hebben een brandtijd van ongeveer 14 minuten
  • Ingrediënten: katoen, bijenwas, minerale was, natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën

Laatst bekeken producten