Welkom , login of registreer
Natuurwinkel Kalijn in Mol
boek klankschalen
Klankschalen boek
0 Reviews | Geef uw mening
Handboek klankschalen - ervaar de bijzondere energie van klankschalen. Dit boek geeft je tips en uitleg over het gebruik van een klankschaal.

Artikelnummer

B16164

€ 14,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Klankschalen boek

Ervaar de bijzondere energie van klankschalen. Deze schalen hebben een diepe, verborgen kracht die in hun klanken niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar zijn. 
Deze krachtvolle energie is te gebruiken voor lichamelijk en geestelijk welbevinden.

De auteur legt in dit boek uit welke verschillende klankschalen er zijn en hoe je een klankschaal kan bespelen. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op de toepassing van klankschalen bij meditatie en massage.

 

Een klankschaal is een muziekinstrument in de vorm van een uit een legering vervaardigde schaal. Deze schalen hebben een diepe, verborgen kracht die in hun klanken niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar zijn. Deze krachtvolle energie is te gebruiken voor lichamelijk en geestelijk welbevinden.

Een klankschaal brengt geluid voort door het onder andere aan te slaan met een slagstok. Een subtielere methode is de stok langzaam om de rand te laten cirkelen. Door de klankschaal op een andere manier vast te houden, worden andere frequenties dominant en verandert de klank. In dit geval rust de schaal dan op drie vingers aan de onderzijde

In dit handboek legt de auteur uit welke verschillende klankschalen er zijn en hoe je een klankschaal kan bespelen. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op de toepassing van klankschalen bij meditatie en massage.

Sorteren op:

Geef uw mening

Geen beoordeling gevonden

ISBN
9789075145564
Auteur
Michael Reimann
Kaft
Paperback
 
 
 
 
 

4-daagse korting
Vandaag tot en met 5 december

 

1,25 euro korting vanaf 20,00 euro
2,50 euro korting vanaf 50,00 euro
3,75 euro korting vanaf 75,00 euro
 
5,00 euro korting vanaf 100,00 euro
6,25 euro korting vanaf 125,00 euro
7,50 euro korting vanaf 150,00 euro


Vriendelijke groet
Marleen en Kristof