Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
oorkaarsen naturhelix tijm
Tijm oorkaars 2 st.
0 Reviews | Review toevoegen

Tijm: werkt versterkend

Artikelnummer

OK02-TIJ 

€ 5,80
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Oorkaars TIJM

Oorkaarsen worden al sinds honderden jaren gebruikt. Zij zorgen op natuurlijke wijze voor een weldoende ontspanning. Bij het branden in de ingang van het gehoorkanaal creëert de oorkaars een zacht warmte- en vacuümeffect. Aan de onderkant van de Naturhelix oorkaars bevindt zich een meerlagige gaasfilter.

Deze filter bied bescherming voor oor en huid van de klant. gaasfilter het oor en de huid van de ontvanger. Elke verpakking bevat een beschermende schijf ter bescherming van (eventueel) vallende as.

Ingrediënten oorkaars:
katoen, bijenwas, minerale was (farmaceutische kwaliteit), natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën


Aandachtspunt
Bij personen met een trommelvliesbuisje, oordrainage, gehoorimplantaten, geperforeerd trommelvlies, oorontsteking en epilepsie: raadpleeg eerst uw behandelende arts! Eventueel kan in sommige van deze gevallen de kaars achter de oorlel geplaatst worden.

Belangrijke informatie:
een oorkaarsenbehandeling is een aanvullende therapie en kan geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg uw arts of therapeut. Het gebruik van kaarsen is op eigen verantwoordelijkheid en risico. Volg dus aandachtig de aanwijzingen voor een veilige behandeling!

Bewaren: uit zonlicht en hitte, op een droge plaats.

Inhoud: 2 oorkaarsen Tijm +1 beschermschijf

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten