Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Producten
Yogiman 15 cm
Reviews | Review toevoegen

Yogiman - Yogi Malu Massage

Artikelnummer

ESO141-3 

€ 18,95
Prijs per 

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De Yogiman

De zogenaamde Orang Malu, ook yogiman genoemd, huilt voor het lijden van de aarde.
Toch kan hij zich gelukkig voelen omdat hij vrede en geluk heeft gevonden.

De Yogiman is ook wel bekend als de weeping Buddha, of Orang Malu. Dit is de afbeelding van een man die het leed van de wereld niet meer aan kon zien. Hierdoor is hij met zijn hoofd in zijn handen gaan zitten mediteren voor de wereld vrede. Uiteindelijk vindt hij vrede tijdens het mediteren.

Orang Malu staat voor Shy Person, maar de echte mening van het woord "Malu" is “bescheiden”. De Orang Malu heeft een ondergeschikte kracht in zich.

Aanvullende informatie
Als je naar de rug van een Yogi kijkt zie je de vorm van een mensenhart. Dit staat voor energie en levenskracht. Kijk je juist naar de voorkant van de Yogiman dan kun je zijn lachende gezicht zien. De handen zijn tanden, het hoofd is zijn neus en de oren zijn de ogen. Het symbool voor wedergeboorte en goedheid. De zijkant is als een kind in de foetushouding, wat staat voor onschuld, reinheid en een nieuw begin. Yogi heeft de vorm van een cirkel, symbool voor een eeuwigdurende kringloop.

Er wordt gezegd dat als je de Yogiman met zijn gezicht naar de voordeur van het huis plaatst hij al het kwade buiten houdt. Ook is het volgens de legende goed om dagelijks over de rug van de Yogiman te aaien omdat hiermee je zorgen worden weggenomen, je zelfvertrouwen zal groeien en verlegenheid minder wordt.

Review toevoegen

Bedankt voor uw bericht. Na goedkeuring door "Kalijn" zal uw bericht zo snel mogelijk verschijnen op onze webshop.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews