Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Schröpfglas 4 cm
Schröpfglas 4 cm

Voor een cuppingmassage

Artikelnummer

O11056 

€ 15,73
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Cuppingmassage is een moderne aanpassing van de oude Chinese kunst van Cupping therapie.
 
Een cuppingmassage heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel, vele mensen ervaren dan ook een diepe ontspanning. Gespannen en pijnlijke spieren verzachten snel met slechts een paar minuten. Een cuppingmassage wordt vaak gebruikt met een andere therapie, zoals therapeutische massage.

Traditioneel wordt een cuppingmassage uitgevoerd met glazen kopjes met een katoenen doek. In de moderne technieken gebruikt men glas, plastic of rubber cups verbonden aan een afzuigcapaciteit apparaat of een samendrukbare rubberen bol.

Cuppingmassage wordt uitgevoerd door het gebruik van een zuignap dat verplaatst wordt in een bepaald patroon in de huid. Zodra de zuigkracht is gemaakt wordt het kopje verplaatst: in de nek, rug, armen, benen en buik, afhankelijk van waar de behandeling is vereist. Pure jojoba olie wordt vaak gebruikt om de cups soepel te laten glijden.

De behandeling wordt gebruikt voor onder andere pijnlijke spieren en gewrichten, hoofdpijn, migraine, slechte bloedsomloop, of als ondersteuning.

Het resultaat is een betere gezondheid, cellulitisvermindering en gewichtsverlies en verhoogde stevigheid van de huid.

* Opmerking:
Cuppingmasage is niet geschikt voor mensen met een ziekte of koorts, wordt niet gebruikt op gebieden met een dunne huid (handen, voeten, onderarmen, binnenste dijen of borst), niet op de buik, bij huidaandoeningen en open wonden. Deze massage niet bij zwangere vrouwen toepassen.

Laatst bekeken producten