Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Producten
Reviprost
Reviprost 140 capsules
Reviews | Review toevoegen

Draagt bij tot werking van de mannelijke klier.

Artikelnummer

EP1421 

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Wilgenroosje in combinatie met Sabal en Zink ? blijkt bijzonder efficiënt om de groei van de
typisch mannelijke klier in toom te houden…

Mannenproblemen?
Mannen vanaf 40 moeten in het oog houden dat plassen niet “stotteren” wordt. De mannelijke klier ligt vaak aan de oorzaak van dit gekende mannenprobleem. Naarmate je als man ouder wordt, zal deze klier stilaan beginnen zwellen, waardoor het behouden van een normale plasfunctie de eerste bezorgdheid is. Geheel uit onwetendheid, maar ook uit schaamte, gaan enorm veel mannen zeer licht met deze problemen om en stellen ze een doktersbezoek uit.

Reviprost® is een zeer uitgebreide formule die de normale werking van de typisch mannelijke klier onder- steunt. Dankzij Cucurbita Pepo, beter gekend als pompoenpitten, zorgt Reviprost® voor het behoud van de normale gezondheid van de urinewegen, waardoor een gezonde plasfunctie kan behouden blijven. De toevoeging van Serenoa Repens, tevens gekend als Sabal, zorgt voor een behoud van de reproductieve functie.

Ook Muira Puama, in het Nederlands Natuurlijk Potentiehout genoemd, is een soort natuurlijk tonicum dat bijdraagt tot het fysiek uithoudingsvermogen van de man en heeft ook sterke anti-oxidatieve eigenschappen. Verder bevat Reviprost® ook Wilgenroosje, een sterke anti-oxidant waarvan nog maar recent de positieve werking ontdekt werd. Het gunstige effect op blaas en urinewegen wordt nog eens extra ondersteunt door de toevoeging van Echte Guldenroede of Solidago. Bovendien is Reviprost® een voedingssupplement van de derde generatie. Er werd namelijk Soja aan toegevoegd, wat volgens een recent onderzoek uit 2014 een zeer belangrijke troef is.

Kortom, Reviprost® is een alles omvattende sterke formule ter ondersteuning van de typische mannelijke klier en de urinewegen en zal het fysiek uithoudingsvermogen van de man zeker bijstaan. Bovendien bevat Reviprost® ook Zink.

Een gezonde mannelijke klier bevat tienmaal zoveel zink als ander weefsel van het mannelijk lichaam. Zink draagt bovendien bij tot de instandhouding van het normale testosterongehalte in het bloed alsook tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Reviprost® is dus een aanrader voor mannen boven de 40 die graag fysiek fit willen blijven.

Ingrediënten per capsule (zie informatie)

Gebruikswijze
Startdosis: 3 x 2 capsules per dag voor de maaltijd
Onderhoudsdosis: 3 x 1 capsule per dag voor de maaltijd
Innemen met veel water
Droog en koel bewaren

Review toevoegen

Bedankt voor uw bericht. Na goedkeuring door "Kalijn" zal uw bericht zo snel mogelijk verschijnen op onze webshop.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Inhoud
: Zonnebloempitten, Sabal, Potentiehout, Wilgenroosje, Guldenroede, Soja, Zink
Inhoud Type
: mg
Aantal
: 60
Aantal Type
: Capsules