Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment


Bezig met laden...

Noot: een oorkaarsenbehandeling voor kinderen wordt uitgevoerd op eigen risico en verantwoordelijkheid en met ouderlijke toestemming en aansprakelijkheid. Een oorkaarsenbehandeling is een aanvullende therapie en kan geen vervanging zijn voor professioneel medisch advies. Als u twijfelt over uw gezondheid, raadpleeg uw arts. Volg aandachtig de aanwijzingen voor een veilige behandeling. Alle informatie over de toepassingen en effecten van de lichaamskaars zijn gebaseerd op ervaringen. Wij kunnen geen resultaten of documenten weergeven op basis van officieel medisch onderzoek. Neem dus vooral in acht dat onze informatiebrochure niet als medisch advies kan beschouwd worden.

Gebruik nooit een oorkaarsentherapie bij kinderen jonger dan drie jaar.
Zorg ervoor dat de kinderen rustig en vooral stil blijven liggen.
Geef nooit een oorkaarsenbehandeling aan kinderen die bang zijn van oorkaarsen.
Laat nooit aanstekers en lucifers onbewaakt achter rond kinderen.
Laat kinderen nooit onbewaakt achter tijdens de oorkaarsentherapie.
Laat nooit brandende oorkaarsen onbewaakt achter bij kinderen. Laat nooit aanstekers, vuurhoutjes en verbrandingsresten liggen, ook niet na de oorkaarsenbehandeling.
Bij kinderen met een trommelvliesbuisje, oordrainage, gehoorimplantaten, geperforeerd trommelvlies, oorontsteking en epilepsie: raadpleeg eerst uw behandelende arts! Eventueel kan in sommige van deze gevallen de kaars achter de oorlel geplaatst worden.