Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Moorkussen Special 53x20cm
0 Reviews | Review toevoegen

Moorkussen - Moorkissen

Artikelnummer

MO1507 

€ 36,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Voor schouders, hals, wervelkolom en gewrichten.

Voorbereiden van de warmtetherapie
Het modderkussen gewoon opwarmen in een waterbad:
Leg het modderkussen in een grote kom of pan met een inhoud van 3 liter of meer gebruiken. Vul de kom of pan met minstens 1,5 l kokend water tot het kussen volledig bedekt is. Al na ongeveer 10 minuten is het modderkussen klaar voor gebruik. Neem het nu met een pollepel of het door u gebruikte voorwerp uit de pan en droog het af.

Het modderkussen opwarmen in de magnetron:
Leg het modderkussen in de magnetron. Let goed op dat het niet in aanraking komt met metalen onderdelen en dat de draaischijf niet geblokkeerd wordt. Zet de magnetron op 600 Watt conform de aanwijzingen van de producent van uw magnetron. Verwarm het modderkussen hooguit één minuut. Neem het kussen vervolgens uit de magnetron en kneed het goed. Herhaal dit proces indien nodig tot uw modderkussen de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Tip: Stop het modderkussen in een hoesje uit natuurvezel wanneer u het in de magnetron opwarmt. Daardoor wordt het gevaar voor beschadiging kleiner, zonder echter helemaal uitgesloten te worden.
Schade die ontstaat door opwarming in de magnetron en daaruit voortvloeiende schade worden niet vergoed!

Voorbereiden van de koudetherapie
Koel het modderkussen minstens 2 uur in de koelkast.

Levensduur
​U kunt het modderkussen gebruiken tot het hard geworden is en zich niet meer aan de vorm van uw lichaam aanpast. De ervaring leert dat dit het geval is na ongeveer 2 jaar, ook als u het kussen dagelijks gebruikt. Bewaar het kussen op een koele plek, buiten bereik van een verwarming. Verwarm het kussen nooit op de verwarming, in de oven of in het zonlicht.

Afmeting: 53 x 20cm
Gewicht: 1,6 kg

Nota: wanneer je een moorkussen opwarmt in een microgolfoven of bain marie, zorg er dan voor dat het kussen niet tegen de rand van het toestel komt. De plastic van het moorkussen kan smelten waardoor de inhoud ervan zal uitdrogen.
Kalijn is niet verantwoordelijk voor schade aan het moorkussen na gebruik.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten