Moorkussen dental hoes dentalkussen
Moorkussen dental hoes dentalkussen
Moorkussen Dental
0 Review | Geef uw mening
Het Dental moorkussen is ideaal voor pijn in het gezicht, tandpijn, na tandheelkundige ingrepen of kleinere oppervlakten.

Artikelnummer

MO1504

€ 16,50
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Warmtekussen voor gezicht

Dit kussentje is ideaal voor gebruik thuis en op reis. 

Duurzaam warmtekussen gevuld met natuurlijke moor. Heilmoor wordt verkregen door het malen, filteren, ontkiemen en het onttrekken van vocht aan specifieke modder. Warmtekussens gevuld met 100% natuurlijk veen kunnen zowel gekoeld als verwarmd worden gebruikt. Het kussentje draagt ​​de temperatuur over een langere periode over op het lichaam en is daardoor bijzonder gemakkelijk in het gebruik.

Het Dental moorkussen is de ideale metgezel voor pijn in het gezicht, tandpijn,
na tandheelkundige ingrepen of kleinere oppervlakten. Het kan echter ook voor een aantal andere toepassingsgebieden worden gebruikt. Het kleine kussen heeft zich ook bewezen bij bijvoorbeeld kneuzingen of insectenbeten.

Afmeting Dental moorkussen - 15 x 12 cm
Meer info over de werking vindt je terug in dit
PDF bestand
Bekijk onze moor warmtekussens

Nota: wanneer je een moorkussen opwarmt in een microgolfoven of bain marie, zorg er dan voor dat het kussen niet tegen de rand van het toestel komt. De plastic van het moorkussen kan smelten waardoor de inhoud ervan zal uitdrogen.

Kalijn is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door opwarming in de magnetron en daaruit voortvloeiende schade. Deze worden niet vergoed!

Sorteren op:

Geef uw mening

Geen beoordeling gevonden