Welkom , login of registreer
Natuurwinkel Kalijn in Mol
Producten
Moorkussen dental hoes dentalkussen
Moorkussen dental hoes dentalkussen
Moorkussen Dental
0 Reviews | Geef uw mening
Moorkussen - Moorkissen

Artikelnummer

MO1504

€ 16,50
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Het handige Dental modderkussen is de ideale metgezel voor kiespijn of na tandheelkundige ingrepen. Het kan echter ook voor een aantal andere toepassingsgebieden worden gebruikt. Het klasse I medisch product I is gevuld met 100% natuurlijk veen uit het Rosenheimer Land / Beieren en kan zowel gekoeld als verwarmd worden gebruikt. Overtuig uzelf van de ontstekingsremmende en pijnremmende werking van turfbad bij koude- of warmtetherapie.

Welke toepassingsgebieden zijn mogelijk?
Het tand modderkussen kan door zijn vorm gebruikt worden bij klachten aan kaak en tanden, maar heeft zich ook bewezen bij bijvoorbeeld kneuzingen of insectenbeten. Badturf heeft natuurlijke thermofysische eigenschappen die van nature kunnen gebruikt worden in combinatie met kou en warmte. Het kussentje draagt ​​de temperatuur over een langere periode over op het lichaam en is daardoor bijzonder gemakkelijk in het gebruik, bijvoorbeeld in de volgende gebieden.

bijv. B. Warmte toepassen bij: oorpijn, verkoudheid, nier pijn, reumatische gewrichtspijn, 
bijv. B. Toepassing van koude op: kiespijn, ongemak in het kaakgebied, zwelling of blauwe plekken in het gezicht, insectenbeten, bij acute ontstekingsprocessen
Dit kussentje is ideaal voor gebruik thuis en op reis. 


Voorbereiden van de warmtetherapie
Het modderkussen gewoon opwarmen in een waterbad:
Leg het modderkussen in een kom of pan met een inhoud van 3 liter of meer gebruiken. Vul de kom of pan met minstens 1,5 l kokend water tot het kussen volledig bedekt is. Al na ongeveer 10 minuten is het modderkussen klaar voor gebruik. Neem het nu met een pollepel of het door u gebruikte voorwerp uit de pan en droog het af.

Het modderkussen opwarmen in de magnetron:
Leg het modderkussen in de magnetron. Let goed op dat het niet in aanraking komt met metalen onderdelen en dat de draaischijf niet geblokkeerd wordt. Zet de magnetron op 600 Watt conform de aanwijzingen van de producent van uw magnetron. Verwarm het modderkussen hooguit één minuut. Neem het kussen vervolgens uit de magnetron en kneed het goed. Herhaal dit proces indien nodig tot uw modderkussen de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Tip: Stop het modderkussen in een hoesje uit natuurvezel wanneer u het in de magnetron opwarmt. Daardoor wordt het gevaar voor beschadiging kleiner, zonder echter helemaal uitgesloten te worden.
Schade die ontstaat door opwarming in de magnetron en daaruit voortvloeiende schade worden niet vergoed!

Voorbereiden van de koudetherapie
Koel het modderkussen minstens 2 uur in de koelkast.

Levensduur
​U kunt het modderkussen gebruiken tot het hard geworden is en zich niet meer aan de vorm van uw lichaam aanpast. De ervaring leert dat dit het geval is na ongeveer 2 jaar, ook als u het kussen dagelijks gebruikt. Bewaar het kussen op een koele plek, buiten bereik van een verwarming. Verwarm het kussen nooit op de verwarming, in de oven of in het zonlicht.

Afmeting: 15 x 12 cm

Nota: wanneer je een moorkussen opwarmt in een microgolfoven of bain marie, zorg er dan voor dat het kussen niet tegen de rand van het toestel komt. De plastic van het moorkussen kan smelten waardoor de inhoud ervan zal uitdrogen.
Kalijn is niet verantwoordelijk voor schade aan het moorkussen na gebruik.

Sorteren op:

Geef uw mening

Geen beoordeling gevonden

 
 
 
 
 

4-daagse korting
Vandaag tot en met 5 december

 

1,25 euro korting vanaf 20,00 euro
2,50 euro korting vanaf 50,00 euro
3,75 euro korting vanaf 75,00 euro
 
5,00 euro korting vanaf 100,00 euro
6,25 euro korting vanaf 125,00 euro
7,50 euro korting vanaf 150,00 euro


Vriendelijke groet
Marleen en Kristof