Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Massageborstel Jentschura
Massageborstel

Massageborstel

Artikelnummer

O11023 

€ 22,50
€ 19,13
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Voor het borstellichaam wordt massief beukenhout of gelaagd beukenhout gebruikt, dat om beschermd te zijn tegen water in een dompelbad werd bedekt met een waslaag. Worden de borstels in water gebruikt dan zal het hout op de duur verkleuren en kunnen kleine scheurtjes ontstaan. Dit natuurlijk proces van "werkend" hout beïnvloedt de kwaliteit van de borstels niet.

De borstels zijn ingeplant met natuurharen. De beste borstelkwaliteit is het traditionele merk "Chungking Tiger", deze kwaliteit wordt uitsluitend in de P. Jentschura® borstels gebruikt. De harde eerste snede van de 120mm lange natuurzwarte haren zoals in de P. Jentschura® haarborstels gebruikt worden, noemt men klassiek ook borstelharen van het wilde zwijn.

De lichte "Chungking" haren, die zowel in de cosmeticaborstel als in de professionele massageborstel, gezichtsborstel en badborstel gebruikt worden werden voor het mooier uitzicht gebleekt.

De massageborstel ligt goed in de hand, aangezien ze voorzien is van een verstelbare klittenband- sluiting, op iedere handgrootte ingesteld.

Laatst bekeken producten