lichaamskaarsen lavendel 10 stuks Lavendel lichaamskaars 10 st.
lichaamskaarsen lavendel 10 stuks Lavendel lichaamskaars 10 st.
Lavendel lichaamskaars 10 st.
0 Review | Geef uw mening
geur: lavendel

Artikelnummer

LK10-LAV

€ 24,40
Prijs per stuk

Voorraad : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Lichaamskaars Lavendel

Ingrediënten
katoen, bijenwas, minerale was, natuurlijke voedingskleurstoffen, propolis, natuurlijke etherische oliën

Veiligheidsrichtlijnen
Lees de bijgevoegde instructies in het pakket zorgvuldig voordat u de behandeling uitvoert. Om brand te vermijden, houdt u aan de algemene brandveiligheidsvoorschriften. Gebruik onze kaarsen nooit alleen op uzelf! De markeerlijn op de lichaamskaars geeft het veilige brandniveau aan. Zorg ervoor dat de behandeling in een tochtvrije ruimte plaatsvindt.

Gaasfilter
aan de onderkant van de Naturhelix kaars bevindt zich een meerlagige gaasfilter. Deze filter zorgt voor een aangenamer contactgevoel tussen huid en kaars. Tegelijkertijd beschermt het volledig de huid van de patiënt tegen het gesmolten materiaal in de kaars.

Beschermschijf
elke verpakking van de Naturhelix Lichaamskaarsen bevat een beschermende schijf. Deze moet onder de gemarkeerde lijn op de kaars geplaatst worden ter berscherming  tegen vallende as en overmatige warmte die gegenereerd wordt op de huid van de te behandelen persoon en behandelaar.
 

Bewaren
op een droge plaats, uit zonlicht en hitte.

Verpakking
10 lichaamskaarsen lavendel + beschermschijf

De Naturhelix lichaamskaarsen kunnen de belangrijkste meridiaanpunten stimuleren (kanalen van vitale energie, gebruikt door de Chinese geneeskunde). Deze stimulatie kan, dankzij de lichte warmte, het vacuüm effect en de dampen van essentiële oliën, energieblokkades verwijderen, fysieke symptomen verlichten en helpen bij het balanceren van de energiestromen. Tegelijkertijd harmoniseert een lichaamskaarsbehandeling de energie van het lichaam. Alle beschikbare punten op ons lichaam kunnen behandeld worden met een lichaamskaars.

Sorteren op:

Geef uw mening

Geen beoordeling gevonden