Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
CD - Kindermeditatie
CD - Kindermeditatie
0 Reviews | Review toevoegen

De speelse en fantasierijke verhaaltjes brengen de kinderen naar een magische plek in zichzelf, waar ze tot rust kunnen komen, en indien nodig, terug vertrouwen kunnen vinden. Elk verhaal is zorgvu...

Artikelnummer

CD1805 

€ 17,00
€ 15,30
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
De speelse en fantasierijke verhaaltjes brengen de kinderen naar een magische plek in zichzelf, waar ze tot rust kunnen komen, en indien nodig, terug vertrouwen kunnen vinden. Elk verhaal is zorgvuldig opgebouwd en bevat technieken die de kinderen gemakkelijk zelf kunnen toepassen. 
 
Laat ons heel duidelijk zijn, deze CD is niet bedoeld voor het oplossen van grote trauma’s, deze CD heeft tot doel de aandacht van de kinderen die nu door zo vele impulsen tegelijk naar buiten wordt getrokken, op een speelse wijze terug naar binnen te begeleiden.

We denken dat het belangrijk is dat een kind leert zijn innerlijke ruimte te verkennen. Niet enkel omdat het belangrijk is om de rijkdom ervan te exploreren en dit niet met eenzaamheid te associëren, maar ook om vanuit de volheid van de ervaring grenzen te kunnen trekken naar de buitenwereld.
 
Toch lijkt het ons wel aangewezen als ouder (of leerkracht) zeker de eerste keren  samen met je kind of in groep met meerdere kinderen de oefeningen mee te doen. 
 
En dit vooral omdat het kind na het verhaal meestal behoefte heeft om zijn ervaringen te kunnen delen. Het biedt jou als ouder of leerkracht ook de gelegenheid om op een andere en speelse wijze te weten te komen wat er zich in het innerlijk van het kind afspeelt.

Tenslotte zijn deze verhaaltjes niet enkel voor kinderen, ook volwassenen kunnen hieruit technieken halen, die hen behulpzaam kunnen zijn. En niets is natuurlijk zo belangrijk voor een kind als het voorbeeld van de ouder of leerkracht.
 
Alle verhaaltjes op de CD zijn zowel therapeutisch als meditatief volledig uitgewerkt en verzorgd. Elk verhaal staat op zich en kan dus los van de andere beluisterd worden.
Er wordt telkens een bepaald thema aangesneden, dat op het einde van het nummer ook wordt afgerond.

Alhoewel elk verhaal volledig therapeutisch is ondersteund, wensen wij ook nog heel duidelijk te stellen dat deze verhalen geen enkele medische of psychologische interventie kunnen vervangen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten