Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
CD - Indigo
CD - Indigo
0 Reviews | Review toevoegen

Indigo is ondertussen een begrip geworden. Het is een prachtige kleur, het heeft kosmische dimensies, maar het wordt ook gebruikt in de term "Indigo kinderen". Het gaat dan over de Nieuwe Tijdskind...

Artikelnummer

CD1802 

€ 17,00
€ 13,60
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Indigo is ondertussen een begrip geworden. Het is een prachtige kleur, het heeft kosmische dimensies, maar het wordt ook gebruikt in de term "Indigo kinderen".
Het gaat dan over de Nieuwe Tijdskinderen.

Niemand zal ontkennen dat we leven in bijzondere tijden. De mensheid beschikt over een massa mogelijkheden, massa communicatie, maar wat doen we hiermee?
 
Leidt dit tot een massief geluk of geraken we bedolven onder de massale druk?
 
De CD "Indigo" heeft tot doel de geest te ontspannen, opdat we allen zouden kunnen gewaar worden dat de realiteit meer behelst dan een wedstrijd tegen de klok, waarbij met elke tik de kwaliteit van het leven vervaagt. Wanneer de geest zich ontspant, kunnen we opnieuw tot inspiratie als levenskwaliteit komen, wat belangrijk kan zijn in onze dagelijkse activiteiten, maar wat tevens een opstap kan zijn naar een hogere aspiratie. Op deze wijze kan de geest zich open stellen voor het rijk van de ziel.

Indigo opent een unieke wereld van melodieën, prachtige gezangen en sferen die helend werken op geest, ziel en lichaam. Indigo is uiterst geschikt voor relaxatie, visualisatie, meditatie en als achtergrondmuziek.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten