Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
CD - Gronding
CD - Gronding
0 Reviews | Review toevoegen

Gronding is essentieel voor het gezond functioneren van ons lichaam en onze geest. Goed in je lichaam zitten zorgt ervoor dat je vol zelfvertrouwen aan je dag of job kan beginnen. Deze CD stelt ve...

Artikelnummer

CD1804 

€ 17,00
€ 13,60
Prijs per stuk

Voorraad : 9

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Gronding is essentieel voor het gezond functioneren van ons lichaam en onze geest.
Goed in je lichaam zitten zorgt ervoor dat je vol zelfvertrouwen aan je dag of job kan beginnen.

Deze CD stelt verscheidene technieken voor die je behulpzaam zijn in specifieke omstandigheden. Geen voorkennis is vereist.

Door onze natuurlijke verbinding met ons lichaam en de aarde te verliezen, geraken we in ons leven af en toe de draad kwijt. Emotionaliteit, stress, pijn en zelfs bepaalde spirituele oefeningen kunnen ons er toe leiden dat we niet meer met onze voeten op de aarde staan.

Toch is aarding of gronding de ultieme manier om deze overtollige emoties, stress en te sterke spirituele energie van ons te doen afglijden.
 
Hoewel aarding zeer verbonden is met onze lichaamshouding, is het tegelijkertijd een complexer geheel. Gronding maken heeft ook fundamenteel te maken met zelfvertrouwen, met je eigen, unieke plek te vinden in de wereld.
 
Anders gezegd heeft aarding te maken met de wijze waarop onze ziel zich kan uitdrukken in ons lichaam, om ons als mensen “heel” of “compleet” te voelen.

De muziek van Gronding is geschreven hoog in de Zwitserse bergen op een plek waar een natuurlijke aarding reeds vele miljoenen jaren aanwezig is. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten