Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
CD - Chakra Dreams
CD - Chakra Dreams

Chakra Dreams is perfect als luistermuziek

Artikelnummer

CD1801 

€ 17,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Chakra Dreams is een bijzondere muzikale reis doorheen de chakra’s. De chakra’s zijn energetische centra, gesitueerd in ons etherische lichaam, en hebben een belangrijke interactie met ons fysieke lichaam via de hormonale klieren. Een goede doorstroming van deze centra is noodzakelijk voor ons fysieke, emotionele, mentale en spirituele welzijn.

Het eerste nummer "Inwijding" biedt u de gelegenheid om rustig de drukke dag (of eventueel de drukke nacht) van u af te laten glijden en u open te stellen voor uw innerlijke wereld.
 
Vanaf Levensvuur wordt u in contact gebracht met uw chakra’s, de vitale energiebronnen in uzelf, via een muzikaal tapijt van gezangen en instrumenten van diverse afkomst en sferen. Elk muziekstuk is volledig afgestemd op de resonantie en de energie van de specifieke chakra.
 
Stilaan komt het werken met de chakra’s uit de sfeer van het occulte en wordt het een begrip, waarvoor ook de medische wereld interesse toont.
Bijvoorbeeld in de osteopathie, waar gewerkt wordt met plexussen of zenuwknooppunten.
Deze knooppunten zijn zeer vergelijkbaar met de chakra’s en zijn in feite de fysieke vertaling ervan.

Dat de werelden van de spirituele, energetische geneeskunde, de psychologie en de traditionele geneeskunde naar elkaar toegroeien, is een mooie evolutie die wij met veel enthousiasme aanmoedigen. 

Chakra Dreams is perfect als luistermuziek, achtergrondmuziek, ontspanning en meditatie.

Laatst bekeken producten