Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Fitness voor de Geest
Fitness voor de Geest
0 Reviews | Review toevoegen

Fitness voor de Geest

Artikelnummer

B16105 

€ 17,90
€ 13,43
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Fitness voor de geest is hèt boek voor iedereen die zijn innerlijke kracht wil leren kennen en gebruiken om zich psychisch, spiritueel en emotioneel te ontwikkelen, in balans te komen of te blijven.

Met behulp van visualisaties legt de auteur uit welke doelen je kunt bereiken, op welke manieren je kunt mediteren en hoe deze positieve energie uiteindelijk ook de lichamelijke gezondheid ten goede komt.

Fitness voor de geest biedt vele kant-en-klare visualisaties voor verschillende doeleneinden. Als eerste zeven visualisaties voor de zeven chakra’s, waarmee je het respectievelijke doel van de chakra kunt bereiken.

Daarna volgt een reeks visualisaties, waarmee je kunt werken aan (de opheffing van) allerlei emotionele en psychische blokkeringen, of deze kunt voorkomen. Als laatste wordt een hoofd stuk gewijd aan mantra’s, gebeden en affirmaties voor dagelijks gebruik, met als doel een beter bestaan voor jezelf en de wereld om je heen te creëren.

Het terugkerende uitgangspunt hierbij is het opbouwen of aantrekken van positieve energie.


Uitverkoop: te verkrijgen tot einde voorraad

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.