Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
De weg terug naar de jeugd
De weg terug naar de jeugd

Hoe u door eenvoudige dingen het verouderingsproces kunt omkeren en lang en gezond kunt leven.

Artikelnummer

B16032 

€ 14,00
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De weg terug naar de jeugd

Verzuring, een verstoord zuur-base evenwicht en de daaruit ontstane ophoping van zure afvalstoffen veroorzaakt veroudering van het lichaam. De verwijdering van oude, opgeslagen afvalstoffen is daarom de weg terug naar de jeugd.

Bij het woord "gezondheid" denken wij in de eerste instantie aan diëten en training.
Dit helpt ons lichaam oude afvalstoffen kwijt te raken - zij zijn echter moeilijk vol te houden en meestal weinig effectief.

De in dit boek beschreven wetenschappelijke grondbeginselen en methoden doen ons de oorzaken van veroudering begrijpen en maken het eenvoudig om zure afzettingen en afvalstoffen uit ons lichaam te verwijderen - effectief en met minder inspanning dan met diëten en training.

Sang Whang is ingenieur, wetenschapper en uitvinder met een groot aantal patenten. Zijn ervaring omvat een groot aantal gebieden, zoals informatica, chemie, water, optische meetinstrumenten, contactlenzen enzovoort.

Een verrassende verbetering van zijn eigen gezondheid was de reden dat hij het fenomeen veroudering bestudeerde en zijn theorie over de "weg naar de jeugd" ontwikkelde.

96 pagina's

ISBN
3-9810897-0-7
Auteur
Sang Whang
Kaft
Paperback
Laatst bekeken producten