Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Vliesmasker (10 stuks)
Vliesmasker (10 stuks)

Voor het verwijderen van afvalstoffen in het gezicht

Artikelnummer

O11029 

€ 14,50
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Het vliesmasker kan bv. tijdens een basisch ligbad gebruikt worden. Gedurende deze tijd worden gezicht, hals en décolleté warm en droog afgedekt. Dit basische masker leidt tot een uitscheiding van zuren en schadelijke stoffen via de talg- en zweetklieren. Daardoor zorgt het voor een aangename regeneratie van de huid. Ten slotte heb je na toepassing van dit masker geen verdere behandeling nodig. Indien u dat toch wenst dan gebruikt u best een basische crème.

Toepassing

Neem ongeveer 30 tot 40 ml warm water. Voeg hieraan een mespuntje MeineBase aan toe. Vervolgens leg je het vliesmasker in het water. Daarna haal je het vliesmasker uit het water en laat je het kort afdruipen. Leg het masker nu circa 20 minuten op je gezicht. Het vlies wordt met het loog regelmatig bevochtigd. Daardoor verdampt het basisch water en wordt het makkelijk door de huid opgenomen.

Om het koelend effect tegen te gaan kan  je een droge handdoek op het gezicht en het vlies worden gelegd. Deze toepassing is vooral aan te bevelen in combinatie met een lig- of voetbad.

Inhoud : 10 stuks

Laatst bekeken producten