Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Badborstel Jentschura
Badborstel lange steel

Badborstel met lange steel

Artikelnummer

O11022 

€ 27,50
€ 23,38
Prijs per stuk

Voorraad : 7

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Badborstel Jentschura

Ons lichaam probeert de centrale organen zuiver en de functies intact te houden. Zuren en schadelijke stoffgen, die niet over de nieren, via de darmen en de longen kunnen afgevoerd worden, probeert het organisme stelselmatig via de huid uit te scheiden.

Daarvoor stuurt het lichaam zuren en schadelijke stoffen in de richting van die huidregio's die rijk zijn aan klieren, zodat via die weg de zuren en schadelijke stoffen uitgescheiden kunnen worden. 

Al deze uitscheidingsplaatsen moeten zorgvuldig geborsteld worden en zuiver worden gehouden. Wij ondersteunen ons lichaam door in de uitscheidingsrichting te borstelen, dat wil zeggen: in de richting van de vinger- en teennagels, in de richting van de oksels en in de richting van de liezen.Gebruik daarbij het befaamde P. Jentschura basisch badzout "MeineBase®.

Voor de rug, buik en armen wordt de badborstel met lange steel aanbevolen. Tijdens een basisch ligbad in MeineBase borstelt men het hele lichaam of ook doelgericht enkele lichaamsdelen. Geborsteld wordt steeds in uitscheidingsrichting.

Laatst bekeken producten