Natuurwinkel Kalijn in Mol
Zoek je product
Zoekterm(en)

Zoeken
Volledig assortiment
Afslankformule 60 caps.

Afslankformule NSF - Een krachtige ondersteuning bij het afslanken. De aanwezigheid van Guargom en Guarana, helpt het hongergevoel te onderdrukken.

Artikelnummer

EP1418 

€ 23,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Afslankformule NSF

Een krachtige ondersteuning bij het afslanken. De aanwezigheid van Guargom en Guarana, helpt het hongergevoel te onderdrukken. Deze krachtige formule bevat ook groene thee. Dit zorgt voor het afslankend effect en helpt de vetverbranding op te voeren.

Een capsule NSF bevat ook Arginine. De hoeveelheid hiervan levert voldoende op om vetverbranding in een hogere versnelling te zetten. De aanwezigheid van Guargom en Guarana helpt het hongergevoel te onderdrukken.


3 tot maximum 6 capsules per dag, bij voorkeur voor de maaltijd. De aanbevolen dagdosis niet overschrijven. Wij verkopen de NSF afslankformule onder eigen label.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bij gebruik van bloedverdunners of wanneer men in behandeling is voor hart- of andere gezondheidsproblemen raadpleeg best eerst de arts of gezondheidstherapeut.

Ingrediënten (voor 1 capsule):
Groene thee: 20mg - Fucus:11,1mg - L-Ariginine: 30mg - Guarana: 2,5mg - Boldo: 30mg
Guargom: 100mg - Cascara:100mg - Prunus (pruim): 10mg - Plantain (weegbree): 50mg

Laatst bekeken producten